Tapahtumat

Hietsun Paviljonki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki

13.6.2024 klo 19

Eläköön Hietsu is Happening! nro 50 | Ikkunat auki!

Ikkunat auki! Nyt juhlitaan ja pidetään Hiekkarannantien henkinen liekki palamassa ja luovuuden lippu liehumassa.


Vuonna 2016 toimintansa aloittanut Hietsu is Happening! järjestää jo viidennenkymmenen tapahtumansa Hietsun Paviljongissa torstaina 13.6. klo 19. Luvassa on rikas, monipuolinen ja yllättäväkin kattaus musiikkia eri genreistä ja aikakausilta. Tapahtumassa esiintyvät laulaja Selma Savolainen, lyömäsoittaja Sami Kontola, viulisti Eriikka Maalismaa, sellisti Joanna Hanhikoski, basisti Antti Lötjönen, kitaristi Petri Kumela ja saksofonisti Mikko Innanen.


Juhlimme myös satavuotiaita Tulenkantajia ja kävimme penkomassa Yleisradion arkiston aarreaittaa. Tapahtumassa kuullaankin mm. 100 vuotta sitten julkaistua Katri Valan esikoisrunokirjaa Elli Tompurin ja Tarja-Tuulikki Tarsalan lukemana, Elmer Diktoniusta ja Olavi Paavolaista ja tulevatpa sanansa kulttuurin merkityksestä kansakunnalle lausumaan myös Urho Kekkonen ja Kalevi Sorsa.


Yleisradio lähettää happeningin suorana YLE Radio 1 -kanavalla.


Hietsun Paviljonki rakennettiin aikanaan uimarannan pukusuojaksi ja kesällä sen merellinen tunnelma on parhaimmillaan. Hieno ohjelma yhdistettynä valoisaan kesäiltaan ja suoran radiolähetyksen sähköistämään ilmapiiriin takaavat elämyksen. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!


To 13.6. klo 19

Hietsun Paviljonki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki

Liput 25/10 (työttömät, opiskelijat)